Lediga jobb 

Vill du bli en Inputtare och tillsammans med oss fortsätta bygga det bästa IT-konsultbolaget i Sverige?

Nedan ser du våra lediga jobb.

Fullstack-utvecklare

Vi söker en driven och engagerad fullstack-utvecklare med ett genuint intresse för teknik. Du är bekväm i moderna frontend-ramverk som React eller Vue samt trygg i någon av de stora backend-språken. Vi ser att du arbetar för att skapa förtroende i dina uppdrag och ser lösningar framför problem.  

IMG_0820.jpg

Business Analyst

Vi söker en erfaren agil kravanalytiker med genuint intresse för teknik.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av agilt kravarbete från några olika typer av uppdrag och kunder. Du gillar att befinna dig i gränslandet mellan teknik och verksamhet och har inga problem att jobba nära utvecklingsteam i agila miljöer. Det är ett plus om du har någon form av teknisk utbildning i grund och botten och har en certifiering inom krav, tex IREB eller motsvarande.

L1002261.jpg

Livet på input

Frågar du en Inputtare om varför de fastnat för Input som arbetsgivare kommer svaren nästan vara identiska. Uppdraget är naturligtvis viktigt eftersom det är där majoriteten av tiden spenderas. Lönemodellen och friheten att styra över sin egen tid är också något som värderas högt. Däremot är det gemenskapen, de härliga kollegorna och allt det roliga vi hittar på tillsammans, anledningen till att man är kvar så länge. Här är vi inte bara kollegor. Vi är verkligen vänner som bryr oss om varandra. Gemenskapen är utan tvekan den starkaste grundbulten i Inputs företagskultur.

Ditt uppdrag

På Input jobbar du som konsult hos någon av våra kunder. Det kan handla om uppdrag hos både stora och små företag, allt från globala, välkända spelare till spännande start-ups. Tillsammans med vårt säljteam ser vi till att hitta det uppdrag som är bäst för just dig. Vi är helt transparenta i sökprocessen och det är alltid slutligen du som bestämmer om du vill ta uppdraget eller inte. 

 

Vi har roligt vid sidan av uppdraget 

På Input ser vi till att det finns många möjlighet att ses. Vi har möten en gång i månaden på vårt mysiga kontor på Kungsgatan. På månadsmötet ges alla insyn i marknadsläget och den ekonomiska situationen. Ibland berättar en konsult om sitt uppdrag eller kör en kortare dragning om en viss teknik eller liknande. Vi avslutar alltid våra månadsmöten med t ex restaurangbesök, någon rolig aktivitet på stan eller en spelkväll på kontoret. 

 

Vi arrangerar även två Input-konferenser per år. Vi håller oss i både Sverige och utomlands. Under åren har vi bland annat besökt Kuba, Madrid och Montenegro. Dessa resor ger oss möjlighet att ses under lite längre tid och verkligen lära känna varandra. Det är väldigt uppskattat. Agendan på våra konferenser är av varierande karaktär och aktiviteterna är alltid utformade så att det finns något för alla. Vissa resor är renodlat teambyggande medan vissa fokuserar på kompetensutveckling.    

 

Utöver månadsmöten och våra konferensresor anordnar vi även spelkvällar, kunskapsfrukostar, programmeringsdagar, glasspromenader och tränar tillsammans. Allt är självklart valfritt att vara med på. Värme och humor är alltid närvarande i allt vi gör och vi är bäst i klassen på gemenskap.

Input-modellen

På Input blandar vi det bästa av världar. Input-modellen ger dig den frihet det innebär att vara egen. Samtidigt får du den trygghet som en anställning ger dig. Du bestämmer själv hur du disponerar din tid mellan arbete och fritid, du styr över din egen lön och pension och väljer vilka förmåner du vill utnyttja. Som Input-konsult har du ett fullständigt försäkringsskydd, både individuellt och kollektivt, motsvarande ITP1. 

 

Vår lönemodell bygger på en helt rörlig 70/30-modell. När du är mellan uppdrag har du en garantilön. Det gör att du slipper vara orolig när du är ny eller när ditt kontrakt hos kund håller på att löpa ut. Istället kan du i lugn och ro, tillsammans med våra engagerade kundansvariga, planera för ditt nästa uppdrag.