David

Konsultchef/Kundansvarig

Passionerat intresse för film, arkitektur och fotboll där drömscenariot hade varit att se en film, regisserad av mig om Liverpool som vinner Champions league i en biograf jag har ritat.

Jag startade min karriär på Input 2006 och arbetar nu som kundansvarig och konsultansvarig. Jag har även drivit kompetenssatsningar och fått förmånen att delta i samt stötta våra konsulters utveckling.

Jag brinner för våra affärer och för det förtroende vi får när våra kunder behöver lösa problem och utmaningar de står inför. Det bästa kvittot på att man gör ett bra jobb är när våra konsulter inte behöver genomgå en intervju inför ett uppdrag då våra kunder är trygga med vår förståelse för deras behov och har ett förtroende för vår förmåga att bidra med ett mervärde!

Min styrka ligger i mitt genuina intresse för skilda branscher. Jag ser kopplingar mellan olika branscher och deras utmaningar. De utmaningar som jag tillsammans med våra konsulter hjälper ett stort försäkringsbolag med går likväl att applicera på idrottsförbund.