Input - en av Sveriges bästa arbetsplatser

image alt

Input Consulting dansar rätt in på listan över Sveriges bästa arbetsplatser.

Under en gala på Cirkus i Stockholm utsåg Great Place To Work för femtonde året i rad Sveriges bästa arbetsplatser. Input blev där utsedd till Sveriges sjunde bästa arbetsplats i kategorin små organisationer (20-49 medarbetare).

"Att som nykomling i dessa sammanhang placera sig så högt tillhör inte det vanliga och detta ger oss kraft och energi att fortsätta bygga det bästa konsultbolaget, inte för att vinna priser på fina galor, utan för vår egen skull. Vi ska hela tiden sträva efter att göra saker bättre och bli en så attraktiv arbetsplats som möjligt", säger Hendrik Ellert, VD på Input.

Inputs fina resultat grundar sig i en enormt stark sammanhållning och gemenskap där många ser företaget som sin "andra familj". Kombinerat med en mycket hög kompetens inom det vi gör och ett stort engagemang skapar det en företagskultur utöver det vanliga.

På Input uppskattar vi våra medarbetare för den man ÄR och inte för det man gör. Vi uppskattar mångfald och tycker att detta berikar oss som företag och gör oss till en mer intressant arbetsplats.

GPTW genomför årligen världens största arbetsplatsstudie. Utvärderingen av organisationer görs utifrån både medarbetarperspektivet, genom en omfattande medarbetarundersökning, och arbetsgivarperspektivet, där en genomlysning av verksamheten görs genom en culture audit.

På påståendet "Allt sammantaget, skulle jag säga att det här är en mycket bra arbetsplats" svarade 100 procent JA.

Mer information om Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017 finns på http://www.greatplacetowork.se

Om du är nyfiken på hur det är att arbeta på Input, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte, inputinfo@input-consulting.se

image alt